Напомняме, че Зеолитът е природен био минерал, не е лекарство, медикамент, храна или хранителна добавка. Информацията за свойствата и препоръчителна му употреба е взета от минералолози, публични медии, научни доклади от цял свят.

Данните в този сайт имат само информативна стойност. И Тъй като това не е храна, лекарство, медикамент или хранителна добавка, твърденията в тази страница не са оценени от фармацевтичните компании или огранизациите и дирекциите свързани с безопастност на храните. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на болести. За всяко медицинско състояние се препоръчва да се консултирате с квалифициран медицински специалист, преди да предприемате каквито и да било форми на алтернативно лечение.

Всички изявления за резултати или примери за резултати, които могат да бъдат прочетени на този сайт, са само оценки за това, което смятаме, че бихте могли да постигнете. Няма гаранция, че ще достигнете до същите резултати. Ако разчитате на резултатите, които другите имат, като референция, без самите вие да сте активни за вашия казус, трябва да приемете риска, че можете да не имате същите резултати.

Когато се използват конкретни примери за резултати, които се приписват на дадено лице, тези лица са имали този успех. Няма гаранция, че вие ще имате същия резултат.

Всички искове или декларации относно резултати, написани или показани на този уеб сайт не трябва да се считат за средностатистически резултати.

Не може да има гаранция, че всички предишни резултати от употребата на минерала или резултати от миналото, свързани с този минерал, могат да бъдат използвани като индикация за Вашия бъдещ резултат.

Всички продукти и услуги на нашата компания са само за образователни и информационни цели. Внимавайте и потърсете съветите на квалифицирани специалисти. Консултирайте се с Вашия лекар или професионален съветник, преди да предприемете действие с тази или друга информация.

Потребителите на нашите продукти се съветват да направят собствен анализ, когато става въпрос за предприемане на някакви действия свързани с нашите продукти, които са предоставени. Информацията трябва да бъде проверявана от ваши независими квалифицирани професионалисти. Преди да се стигне до решение за предприемане на действия, нашата информация, продукти и услуги на този уеб сайт трябва внимателно да бъдат разгледани и оценени и да се оцени дали да се разчита на тях.

Вие се съгласявате, че нашата компания не носи отговорност за успеха или провала по отношение на очакваните от вас резултати, когато използвате каквато и да е информация, представена от нашата компания, или нашите продукти.

0
Твоята количка