специалната оферта изтича след:
  0  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  2  3
Секунди

You missed out!

Единственият МИНЕРАЛ познат с над 20 ползи за човека - това е Зеолит-Клиноптилолит. цялостно пречистваНЕ и ДЕТОКСИКИРАНЕ на организма. поддържай своето здраве и чувствай повече ЛЕКОТА И енергия през деня.

"Tози минерал ни е особено нужен сега, когато нищо не е същото, откакто света се обърна с главата надолу и всички са заключени вътре" - Красимира Цацарова

 Мощен антиоксидант: Подобряване на имунитета, пречистване и защита от бактерии и вируси в организма

Зеолит на камъни
Зеолит на камъни
Зеолит на камъни

НАСЛАДИ СЕ НА НАШАТА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Зеолит-Клиноптилолит на Бучки – Минерал за Йонизиране на водата и цялостно пречистване  от токсини и тежки метали.  Познат като силен антиоксидант, Улавящ и извеждащ нитрозамините, Притежаващ абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи, Нормализиращ киселинно-алкалния баланс, спомягащ за пречистване на организма, Подобряващ имунитета. 


Обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебството качества и все по-нарастващото му използване в медицината, хранително-вкусовата промишленост, индустрията, животновъдството, растениевъдството, космонавтиката. Изцяло натурален.

100% Гаранция за Възстановяване на Парите!

БЪРЗА ДОСТАВКА

Бърза доставка до цяла България + възможност за експресна доставка

100% био активни продукти и ЕКО-Опаковане

Безкомпромисно качество

поръчки по телефон

Обади ни се на телефон:

+359 8887 100 74

100% връщане на парите

14-дневна гаранция за връщане на парите.

93
%

БИОАКТИВЕН
КЛИНОПТИОЛИТ

100
%

ТЕРМИЧНО
ОБРАБОТЕН

100
%

ПРЕЧИСТЕН

100
%

АКТИВИРАНИ СВОЙСТВА

Медии, отразили ползите на
Зеолита-клиноптиолит

ОСВЕН, ЧЕ ЗЕОЛИТЪТ Е Обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, ТОЙ Е И НАУЧНО ДОКАЗАН, ЧЕ ИМА МНОЖЕСТВО пречистващи и БЛАГОПРИЯТНИ ПОЛЗИ за тялото и ума. 


ЕТО И КОИ са ползите, които се съобщават най-често при ежедневното използване на зеолит:

1. БЪРЗ антиоксидант

За спомагане при пречистване и защитата от бактериите и вирусите в организма. Хора, които го използват споделят, че през първия месец от използването му се свалят 3-4 кг „мъртво тегло“, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Използва се като мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали.

2. улавяне и извеждане на НИТРОЗАМИНИТЕ от организма 

Често се употребява за улавяне и извеждане на канцерогенните вещества , които се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол.

3. Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи

При приложение след лъчетерапия за абсорбиране на радиоактивни елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/

4. Елиминиране на млечната киселина от мускулите

За спомагане при подобряване на мускулния тонус (прилага се и от спортисти с цел бързо възстановяване).

5. Нормализиране на киселинно-алкалния баланс.

За спомагане при общото укрепване, при хората, които живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене. За спомагане на организма да регулира биохимичния си баланс, както и за подобряване на усвояването на другите нутриенти от организма.

6. облекчаване на обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми:

Често се използва 150 г клиноптилолитова вода смесена с 50 г ябълков оцет или лимонов сок, като сместта се пие минимум три пъти дневно преди ядене, леко затоплена.

6. Свързване и елиминиране на амоняка от клетките.

8. спомагане при Снижаването на риска от развитие на ракови клетки.

9. спомагане при Пречистването на бъбреците и жлъчката от песъчинки.

10. Нормализиране на кръвното налягане

За спомагане при премахването на безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи клиноптилолит, го използват за намаляване на риска от болести като рак, язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

11. Благоприятно влияние върху процеса на храносмилане

Използва се за спомагане при отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма, за подобряване на биохимичните показатели на кръвта, за укрепване на имунната система, за подпомагане на потентността и издръжливостта, за борба с алергиите, при злоупотреба с алкохол и храни, за коригиране на наднорменото тегло, за повишаване хемоглобина, за по-бързо лечение на рани, изгаряния, кожни и козметични проблеми, за премахване на целулита, за  средство при борба с гъбичките, за транспортиране на кръвната захар в клетките, без помощта на инсулин.

12. спомагане за Стабилизиране на функцията на имунната система

Употребява се като помощно средство при защита и борбата с различни болести. Клиноптилолитът се знае, че не засилва директно имунната система, но е познат с това, че позволява тя да функционира оптимално чрез премахване на токсини, вируси, дрожди, бактерии и гъбички, които могат да потиснат имунната функция и производството на хормони. Много хора съобщават за чувство на повишена енергия, яснота на съзнанието и жизненост.

13. спомагане при лечение на инфекции на пикочните пътища и зъбната плака.

14. намаляване на симптомите на алергии.

Използва се за улавяне на някои от алергените и антигените, които предизвикват алергии, мигрена, астма.

15. спомагане при лечение на кожни раздразнения

Има не малко примери за прилагането на клиноптилолит (както вътрешно, така и под формата на пудра), които показват надеждни резултати при лекуването на кожни рани, раздразнения, акне и псориазис.

16. ПодпомагаНЕ на процесите на детоксикация на черния дроб, както и намалянето неговата токсичност.

17. ПодобряваНе на имунитета и устойчивостта на организма към стреса.

18. СтимулираНЕ НА перисталтиката на червата, ЗА допринасяНЕ НА цялостното здраве.

19. ПодпомагаНЕ отстраняването на свободните радикали от тялото.

20. почистваНЕ на клетките на организма, С ЦЕЛ установяване и поддържане на здравето на клетъчно ниво.

21. поддържане НА здравината на клетъчните мембрани ЗА намаляваНЕ НА възможностите за РАЗВИТИЕ НА злокачествени туморни образувания.

ЕТО КОИ СА възможните СТЪПКИ, КОИТО СА НАЙ-ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА ЗЕОЛИТ НА бучки

  • СТЪПКА 1 )
     1оо гр. зеолит се изсипват в 5 л. туба вода - чиста, дестилирана, минерална, изворна  /не хлорирана от чешмата/. Или ако не е точно 5 литра, се следва даденото съотношение – в по-малки бутилки.
  • СТЪПКА 2 )
    Бучките се оставят да престоят поне 8 часа, с цел да наситят водата със своите свойства.
  • СТЪПКА 3 )
    След като бучките престояват 8 часа, водата вече се употребява.

Важно:  Зеолитите са класифицирани от американската здравна организация FDA GRAS като общо признати за безопасни. Няма ограничения за количествата вода, които да изпивате. Можете да пиете само клиноптилолитова вода, можете да пиете и обикновена в комбинация с клиноптилолитовата.

Препоръчва се да се повиши обичайният прием на вода. Ако обичайно пиете по литър и половина вода на ден, можете да увеличите приема на вода поне 2 л. след като започнете да използвате клиноптилолит. След като се изпие водата в тубата, може отново да се налее нова вода, като не е необходимо да се вадят камъните. Пречистващите свойства на камъните е прието, че се запазват до три месеца, след което се препоръчва да ги подмените. Клиноптилолитът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. 

Клиноптилолитът е порест минерал, съставен предимно от алумосиликати, фосфор, берилий, силиций и кислород.  Той е познат по света като мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Именно тази структура придава на клиноптилолита уникални свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът клиноптилолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други.

Доказано е, че поставен във водна среда, клиноптиолитът елиминира огромна част от вредните вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Той има силно пречистващо въздействие. Пречиства отровите поети чрез въздуха и храната.

Не са открити противопоказания, възрастови ограничения, странични явления. Съобщава се, че през първите няколко дни след започване на приема е възможно да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област, след което бързо отзвучават. Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате клиноптилолит, се препоръва да поглъщате достатъчно течности – поне 2 – 2,5 литра вода –  за улеснение на циркулацията на кристалните структури и очистването на шлаките.

Зеолитът е природен био минерал, не е лекарство, медикамент, храна или хранителна добавка. Информацията за свойствата и препоръчителна му употреба е взета от минералолози, публични медии, научни доклади. Данните в този сайт имат само информативна стойност.

Взаимодействие с лекарства: към момента се съобщава, че зеолитът се съчетава добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.


Пазарувай с нас днес и усети разликата със Зеолит-Клиноптилолит за Йонизиране на водата и пречистване на тялото от замърсители, тежки метали, бактерии и радиоактивни елементи (минерал за детокс).

100%

ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА
ПАРИТЕ

Обещаваме 100% покупка, без риск

Поръчай сега с увереност!

Опитай Зеолит-Клиноптилолит на Бучки – Минерал за Йонизиране на водата и цялостно пречистване на организма от токсини и тежки метали и ако в следващите 14 дена зеолитът не работи за теб, ние ще ти върнем парите обратно! Можеш да пробваш зеолита, без абсолютно никакъв риск. Ще ти възтановим цялата сума, без да задаваме въпроси.

НАСЛАДИ СЕ НА НАШАТА

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

100% Гаранция за Възстановяване на Парите!

специалната оферта изтича след:
  0  3
Дена
:
 
  1  4
Часа
:
 
  0  8
Минути
:
 
  2  4
Секунди

You missed out!

БЪРЗА ДОСТАВКА

Бърза доставка до цяла България + възможност за експресна доставка

100% био активни продукти и ЕКО-Опаковане

Безкомпромисно качество

поръчки по телефон

Обади ни се на телефон:

+359 8887 100 74

100% връщане на парите

14-дневна гаранция за връщане на парите.

Въпроси? Коментари? Ще се радваме да се чуем с теб!

Зеолит.бг - зеолит клиноптилолит

Ако искаш да се свържеш с нас за въпроси, обратна връзка, отзив или предложение, моля изпрати имейл на info@zeolit.bg или се обади на телефон: 0888 710 074. На всички имейли обикновено се отговаря в рамките на 24 до 48 часа, с изключение на уикендите и празниците. За друг вид кореспонденция:

София 1000, бул. Витоша №60, ет4
/за посещение на място се обадете предварително/

Напомняме, че Зеолитът е природен био минерал, не е лекарство, медикамент, храна или хранителна добавка. Информацията за свойствата и препоръчителна му употреба е взета от Българската Академия на Науките, минералолози, публични медии, научни доклади.

Данните в този сайт имат само информативна стойност. Макар и Зеолитите вече да са класифицирани от американската здравна организация FDA GRAS и други организации в Европейски Съюз като напълно безопасни, твърденията в тази страница все още не са оценени от Българските дирекции свързани с безопастност на храните. Този минерал не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на болести. За всяко медицинско състояние се препоръчва да се консултирате с квалифициран медицински специалист, преди да предприемате каквито и да било форми на алтернативно лечение.

0
Твоята количка